Directe levering

Onze e-codes worden direct per e-mail geleverd, daarnaast zie je na je betaling ook de gekochte code(s) op je scherm zodat je deze direct kunt inwisselen. Zo hoef je niet meer te wachten op de pakketbezorger en hoef je al helemaal niet naar de winkel om een Gift Card te kopen.

Veilig betalen

Je kunt je bestelling veilig afrekenen met o.a. iDEAL, Mister Cash of Bitcoin. Zo zit je nergens aan vast en heb je geen Creditcard meer nodig om online te kunnen shoppen in jouw favoriete online winkel.

Garantie

Heb je een Gift Card ontvangen die niet werkt? Geen probleem, je ontvangt gewoon een nieuwe. We zullen wel eerst controleren met onze leverancier wat er met de Gift Card is gebeurt, vaak heb je binnen 2 werkdagen al een nieuwe code.

Op zoek naar een leuk cadeau?

Wil je snel een cadeau kopen en deze printen op cadeaupapier? Koop dan een Gift Card door te betalen met o.a. iDEAL, Mister Cash of Bitcoin en print deze op cadeaupapier.

Direct geleverd per e-mail

Je hoeft noet te wachten tot je de code ontvangt. Als je betaalt met iDEAL ontvang je de code direct op je scherm en per e-mail!

Inwisselen

Wissel de e-code die je per e-mail hebt ontvangen in door gebruik te maken van onze inwisselpagina.